Sommige mensen schijnen geboren te zijn voor het geluk. Dat geldt zeker voor Ben Lutje en Ben van Leer. Vorig jaar wonnen ze het paasklaverjassen overtuigend en de heren deden dat afgelopen donderdagavond nogmaals en wederom met een gigantische puntenvoorsprong op het koppel dat als tweede eindigde.

Rond 19.00 uur liepen de eerste deelnemers het gezellig ingerichte clubhuis van BTV E ’68 binnen. Ze lieten zich de aangeboden koffie en thee met speciaal door Lisette gebakken paasboterkoekjes lekker smaken. Na een woord van welkom door organisator Henk Mol kon er gestart worden. Het werd een bijzonder gezellige avond mede door de uitstekende catering door Lisette, Gom, Harry en Marjon. Uiteindelijk wonnen zoals vermeld Ben en Ben de rollades.

Ben Ben paaskl. 2017kleinNa de prijsuitreiking volgde de gebruikelijke verloting en bijna iedereen vertrok met een prijs naar huis. Bijzonder om te vermelden was ditmaal de verkoop van loten uit twee exact gelijke lotenboekjes. Dat zorgde eerst voor enige verwarring maar dat werd snel opgelost door een zogenaamde koppelprijsuitreiking.

Hierbij een woord van dank aan de vele belangeloze sponsoren. De klaverjas-commissie kijkt met tevredenheid terug en hoopt alle deelnemers weer te mogen verwelkomen op vrijdagavond 15 december bij het kerstklaverjastoernooi van BTV E ‘68.    


Share this page