Lid worden

Als u lid wordt krijgt u een op naam gestelde spelerspas. Deze wordt door de KNLTB wordt vervaardigd. In de regel is daar twee tot drie weken voor nodig. U krijgt daarom van de vereniging een tijdelijke pas, waarmee u direct uw baan waarop u wilt spelen kunt reserveren. 

 

Beheer van uw gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig door BTV E'68 (ledenadministratie), AllUnited (softwareleverancier) en de KNLTB  beheerd. De privacyreglementen van deze organisaties en de statuten van E'68 zijn op onze site te vinden via het menu De Club - Reglementen.

 

Inschrijven met het invulformulier op de site

U kunt uw inschrijving heel gemakkelijk  via onze website regelen. Via het menu LEDEN-INFO vindt u knopje "Inschrijfformulier". Dat komt na invullen en verzenden bij de ledenadministratie. De contributienota voor uw lidmaatschap wordt via de mail toegezonden; binnen enkele dagen krijgt u uw tijdelijke pas.

Uw inschrijving is pas volledig afgerond als u ook een (digitale) pasfoto heeft meegestuurd. Een foto kunt u ook mbv Whatsapp naar de ledenadministratie zenden (naar 06 51 668 286). Mocht dat ook niet lukken, dan kunt u die pasfoto altijd apart per post naar de ledenadministatie sturen.

  

Inschrijven als competitielid 

In sommige situaties kunnen tennissers in hun vereniging niet aan de KNLTB-competities meedoen. Meestal betreft dit jeugdspelers, waarvoor in hun club geen team beschikbaar is in een competitie op hun niveau.
Voor die spelers bestaat (uiteraard als er plaats is) er de mogelijkheid om bij E68 aan de competitie mee te spelen. Je wordt dan bij ons competitielid. De lidmaatschapsbijdrage daarvoor is beperkt, nl € 30,-.
Je wordt altijd competitielid pas NADAT er overleg is geweest met onze technische staf.
Het competitielidmaatschap geldt altijd maar voor één seizoen en eindigt automatisch na het beeindigen van de competitie.
Let op! Als je competitielid bent, heb je geen speelrecht voor vrijspelen. Wil je op ons park vrijspelen of deelnemen aan trainingen, dan moet je een regulier lidmaatschap aanvragen.


Share this page