lid worden

Na je inschrijving krijg je een tijdelijke pas van de vereniging zodat je direct kunt spelen. Na ca. 2 weken ontvang je van de KNLTB een op naam gestelde spelerspas

  

Inschrijfformulier

Inschrijven kan via dit formulier

 

De contributienota voor uw lidmaatschap wordt via de mail toegezonden en binnen enkele dagen krijgt u uw tijdelijke pas. Uw inschrijving is pas volledig afgerond als u ook een (digitale) pasfoto heeft meegestuurd. Een foto kunt u ook per e-mail sturen naar de ledenadministratie (ledenadministratie@btve68.nl).

 

Inschrijven als competitie lid 

Soms kunnen (jeugd-)tennissers bij hun eigen vereniging niet aan de KNLTB-competities meedoen. Voor die spelers bestaat, indien er plaats is en na overleg met de technische staf, de mogelijkheid om bij E68 competitie te spelen. Deze mogelijkheid geldt per competitieronde en kost € 30,-. Let op! Je hebt geen recht op vrijspelen.

 

Sponsorlid

Er bestaan verschillende mogelijkheden voor een sponsorlidmaatschap. Neem voor meer informatie contact op met de penningmeester.
 

 

Introduceren

Wil je eens met een familielid, kennis of collega een balletje te slaan dan kun je een baan reserveren via Henk Mol ( 06 31 926 114 ). Hij maakt de baan op afstand geschikt voor introductie en legt u telefonisch verder de procedure uit. De kosten voor introductie zijn € 8,00 per dag. Dit maakt u over op NL18 ABNA 0445113545 of u betaalt het contant op de baan (alles in overleg met Henk Mol). U kunt driemaal per jaar een persoon introduceren. 

opzeggen

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen, dan volstaat een bericht per e-mail naar de ledenadministratie: ledenadministratie@btve68.nl

Doe dit wel uiterlijk op 1 december, anders wordt uw lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.