lid worden

Na het invullen van het inschrijfformulier en het opsturen van je pasfoto naar ledenadministratie@btve68.nl, gaan we je aanmelden bij de KNLTB. Zodra wij bericht krijgen en er een KNLTB nummer voor je is aangemaakt, wordt je uitgenodigd op het park om toegang te krijgen en voor een eerste uitleg over het gebruik van het park (regels) en de kantine in ons clubgebouw. 

  

Inschrijfformulier

Inschrijven kan via dit formulier

 

De contributienota voor uw lidmaatschap wordt via de mail toegezonden.

 

Inschrijven als competitie lid 

Soms kunnen (jeugd-)tennissers bij hun eigen vereniging niet aan de KNLTB-competities meedoen. Voor die spelers bestaat, indien er plaats is en na overleg met de technische staf, de mogelijkheid om bij E68 competitie te spelen. Deze mogelijkheid geldt per competitieronde en kost € 30,-. Let op! Je hebt geen recht op vrijspelen.

 

Sponsorlid

Er bestaan verschillende mogelijkheden voor een sponsorlidmaatschap. Neem voor meer informatie contact op met de penningmeester.
 

 

Introduceren

Wil je eens met een familielid, kennis of collega een balletje te slaan of wil je iemand introduceren om padel of tennis te proberen? Dar kan. Introduceren is mogelijk onder begeleiding van minimaal 1 BTV E'68 lid en van ma t/m vr. 09.00 - 18.00uur en in het weekend, indien er geen evenementen of competities gepland zijn. Introducees kunnen uitsluitend via de Club-app worden ingeboekt door een lid. Meld tevens jezelf en via welk lid je bent geïntroduceerd aan via het formulier onder het kopje 'Introducee''. Je bent van harte welkom! Een introducee kan zich maximaal drie keer aanmelden. De kosten á € 8,- per dag p.p. dient te worden voldaan voor aanvang aan de kassa in het clubhuis door de knop 'introducee'  te gebruiken en vervolgens middels 'pin' het bedrag te betalen.

opzeggen

Wilt u uw lidmaatschap opzeggen, dan volstaat een bericht per e-mail naar de ledenadministratie: ledenadministratie@btve68.nl

Doe dit wel uiterlijk op 1 december, anders wordt uw lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd.