bardienst

Vacature: Barcoördinator (Vrijwilligerspositie) voor 2024 bij BTV E'68

BTV E'68 is op zoek naar een enthousiaste en toegewijde barcoördinator voor het seizoen 2024. Als kloppend hart van onze clubbar speel je een cruciale rol in de organisatie en het soepele verloop van de bardiensten. We zijn op zoek naar iemand die niet alleen de bardiensten plant en coördineert, maar ook zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer in onze club.

 

Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

 • Het plannen en coördineren van de bardiensten voor het seizoen 2024.
 • Het inzetten van en coördineren van betaalde bardiensten.
 • Het opstellen van een gedetailleerde werkinstructie voor alle activiteiten tijdens de bardiensten.
 • Fungeert als achtervang voor de barinkoop en voorraadbeheer.
 • Diverse andere taken die bijdragen aan de efficiënte en gastvrije werking van onze bar.

 

Wij bieden:

 • Een centrale rol in onze levendige tennis-en padelgemeenschap.
 • Een vrijwilligersvergoeding als waardering voor je inzet en betrokkenheid.
 • Een kans om waardevolle ervaring op te doen in horecabeheer en klantenservice.
 • De mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en nieuwe vrienden te maken binnen de club.

Wie zoeken wij?

 • Iemand met organisatietalent en een proactieve houding.
 • Ervaring in horecabeheer of klantenservice is een pluspunt, maar geen vereiste.
 • Iemand die goed kan samenwerken en communiceren met vrijwilligers en clubleden.
 • Een persoon die zich betrokken voelt bij de sport en onze club.

 

Interesse? Neem voor meer informatie contact op met Dennis Poldervaart via telefoonnummer 06-41844374 of stuur een e-mail naar secretaris@btve68.nl. We kijken uit naar je reactie! het lidmaats

Bardiensten

Bij het lidmaatschap van de BTV E’68 horen rechten en plichten waaronder het doen van een aantal kantinediensten of zelfwerkzaamheden. Dit geldt voor de leden vanaf 18 jaar. Afhankelijk van het aantal leden en ook het aantal te verrichten kantinediensten, stelt het bestuur jaarlijks in januari het aantal verplichte kantinediensten voor ieder seniorlid vast. Uitgaande van eerdere ervaring zijn dit 2 kantinediensten van circa 3 of 4 uur. Leden die in de loop van het jaar lid zijn geworden verrichten kantinediensten naar rato. Leden van 70 jaar en ouder worden geacht nog één bardienst per jaar te verrichten of een zelfwerkzaamheid te verrichten. Bij de contributie wordt € 60,00 of € 30,00 vooruit in rekening gebracht voor de bardiensten. Deze is in één of twee keer € 30,- terug te verdienen door een bardienst en/of vervangende werkzaamheid te verrichten.

 

IVA-certificaat

Leden die kantinediensten verrichten moeten een z.g. IVA-certificaat (instructie verantwoord alcohol gebruik) hebben. Het is leuk om dit certificaat te halen, het kost een kwartiertje en het is niet ingewikkeld. Zie deze link. Stuur van je certificaat ook een kopie door naar het secretariaat van de vereniging (secretaris@btve68.nl ). 

 

Afkoop

De verplichting tot het verrichten van kantinediensten kan worden afgekocht. De algemene ledenvergadering stelt jaarlijks het bedrag hiervoor vast. Leden kunnen hun bardienst afkopen voor € 30,-

 

Praktische informatie

Hoe kom ik in de keuken?

De parksleutel geeft toegang tot het kastje met de barsleutel. Dit kastje bevindt zich nu naast het koffie-apparaat in de kantine.

 

Wat moet ik tijdens de bardienst doen en wat moet ik doen als er problemen zijn?

In het clubhuis ligt op de bar een barboek. Daarin vind je de noodzakelijke informatie.

 

Kan ik kantinediensten zelf invullen en plannen?

Met de ledenmodule van het AllUnited-programma (via onze site te bereiken, of via de Clubbapp) kunnen de leden zelf hun kantinediensten invullen. Onder dit overzicht staat op deze pagina een handleiding.

 

Kan ik een ingevulde dienst zelf wijzigen?

In het programma kun je aangeven of iemand anders jouw dienst kan/mag overnemen. Je kunt na het invullen jouw bardiensten zelf niet meer veranderen. Benader Patricia Koerts-Bijl (de barplanner; barplanning@btve68.nl ) als dit toch nodig is. 

 

Wat als iemand zijn kantinedienst niet invult? 

Heeft een lid zijn kantinediensten niet of niet volledig ingevuld, dan krijgt hij/zij een waarschuwingsmail. Blijft het lid daarna nog steeds in gebreke, dan vult de barplanner de betreffende kantinediensten in. Indien de kantinediensten niet door het betreffende lid zijn te vervullen is het lid zelf verantwoordelijk voor ruilen e/o vervanging. Wordt de geplande bardienst niet vervuld, dan kan het bestuur een boete opleggen (in 2022: € 30,- per kantine dienst).

 

Een handleiding voor het aanmelden voor de bardiensten is hieronder te vinden.

 

Handleiding voor het invullen van de bardienst(en)

U vult de bardiensten in via de ledenmodule op onze website www.btve68.nl of via de clubapp.

 

Stap 1

U opent onze website https://www.btve68.nl. Daar vindt u in het blok Bardiensten een gekleurde balk, waar u op kunt klikken.

 

Alternatief: ga via https://pr01.allunited.nl/?section=BTVE68 naar het inlogscherm van de ledenmodule, d.w.z. kopieer de regel die begint met https: in uw browser.

 

Stap 2

Vul bij Gebruikersnaam uw emailadres of uw KNLTB-nummer in en klik op Nieuw wachtwoord aanvragen; dit wordt toegestuurd naar uw mailadres. Let op! In sommige families gebruiken verschillende leden hetzelfde mailadres. In die gevallen móét u voor uw gebruikersnaam uw KNLTB nr gebruiken.

 

Stap 3

Met dit wachtwoord logt u in, daarna wordt er eerst van u gevraagd om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als dit is gelukt, dan komt u in het beginscherm van de ledenmodule. U ziet daar enkele persoonlijke gegevens.

 

Stap 4

In het linkermenu kiest u voor het Dienstenrooster. Dan komt u in het gedeelte waar u bardiensten kunt gaan invullen. Kies de gewenste maand, klik op inschrijven bij de gewenste dienst, en als u het zeker weet, bevestigt u het met de blauwe knop "inschrijven".

Let op! Als u op de blauwe knop "inschrijven" drukt, wordt uw keuze definitief en kunt u hem niet meer verwijderen. Wilt u later toch een dienst verwijderen, dan moet u contact opnemen met de beheerder van het systeem. Dit is Patricia Koerts-Bijl (barplanning@btve68.nl). 

 

Het is mogelijk dat niet alle maanden van het jaar verschijnen. De bardienstplanning heeft die roosters dan nog niet gemaakt.