Lessen, trainingen en events met Tennisconnect Brielle!

Door onze smashcourt banen is het mogelijk om het hele jaar te tennissen. Lessen en vrij- of competitie spelen doen we bij E’68 dus het hele jaar door. De tennislessen worden gegeven door KNLTB bevoegde tennisleraren van Tennisconnect. En je kunt op elk gewenst moment met tennislessen beginnen. Het enig dat je nodig hebt is een lidmaatschap van E’68.

 

Tennisles voor jeugd

E’68 heeft met Tennisconnect een speciaal programma met lessen, trainingen en wedstrijdformats op ieder niveau. Of je nu lekker in de buitenlucht wilt bewegen, vrienden wil ontmoeten of competitief wil tennissen. De wedstrijden worden op je eigen club georganiseerd in de vorm van maandelijkse Clubmiddagen. Piramide tennis voor de jongste jeugd, Tenniskids rood (6-9 jaar) en oranje (8-11 jaar). Voor de wat oudere jeugd hebben we Davisclup tennis voor de Tenniskids in groen (10-12 jaar) en de spelers met een gele bal.

 

Om je je optimaal te ontwikkelen leggen we de focus op de 4 belangrijkste algemene gedragskenmerken: Inzet, Respect, Challenge en FairPlay. Als we als ouders, bestuurders en trainers deze kenmerken herkennen, aanmoedigen en belonen zijn kinderen intrinsiek gemotiveerd. Zij hebben immers direct invloed op hun inzet en gedrag. Als de spelers hun prestatie zoals hoe hard ze hebben gewerkt of hoe uitdagend ze hebben gespeeld los kunnen zien van de uitslag, gaan we de goede kant op in een best lange (tennis)reis. 

 

Proberen?

Wil je tennis gratis proberen? Je kunt drie keer meedoen met een proefles in een voor jou geschikte groep.

 

Handig om te weten…

Tenniskids is een programma van de Nederlandse tennisbond, de KNLTB. Meer info over Tenniskids vind je hier.

 

De tennisorganisatie maakt gebruik van het TOF Tennis programma. Meer weten over TOF Tennis, klik hier.

Link naar de pagina jeugd op de website van Tennisconnect Brielle.

https://brielle.tennisconnect.nl/tennisprogramma-jeugd/ 

 

Tennisles voor volwassenen

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld privé-les krijgen van ½ - 1 uur of je kunt meedoen met een groepsles met 2, 3 of 4 personen. Een cursus duurt minimaal 5 lessen, maar een cursus van 10 en 15 lessen is ook mogelijk. Er is geen vaste lesperiode. Meer informatie en tarieven via deze link.