Koninklijke onderscheiding!

 

Heugelijke dag voor BTV E'68...

 

Penningmeester Ben Jansen en oud voorzitter en erelid Jelle Holwerda ontvingen een Koninklijke onderscheiding van de burgemeester. Beide heren waren erg verrast en ontvingen vele prachtige reacties. BTV E'68 feliciteert Ben en Jelle met deze eervolle onderscheiding en dankt hun tomeloze inzet voor onze mooie vereniging.

 

Hulde, hulde, hulde...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wintercompetitie Padel

 De KNLTB organiseert voor padel ook een wintercompetitie. Deze competitie telt 7 speeldagen in november, december, januari en februari en wordt aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag. 

Wil je als team meedoen? Meld je dan uiterlijk vrijdag 22 september 2023 aan. Teams kunnen zich aanmelden per e-mail: tennise68@gmail.com 

S.v.p. de volgende gegevens vermelden:

- namen van de spelers (minimaal 4) inclusief bondsnummers

- gewenste competitiesoort + dag

- naam, mobiel telefoonnummer en e-mailadres van de aanvoerder

Als gevolg van de grote belangstelling en het aantal beschikbare banen kan het zijn dat niet alle teams kunnen worden ingeschreven. Bij teveel aanmeldingen zal er worden geloot.

Meer informatie over de wintercompetitie 2023 is terug te vinden op de website van de KNLTB:  https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/wintercompetitie/

 

Met sportieve groet,

Wedstrijdcommissie BTV E’68

 

 

 

 

 

 

 

 


Clubkampioen

 

De clubkampioen van 2023 is... Dion Heijmans!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


E'68 powered by DUNLOP

Tennis- & padelballen...

 

BTV E'68 gebruikt al jaren tennisballen van DUNLOP.  Voor onze competitiewedstrijden maar ook om vrij te spelen zijn ze te koop bij de bar. Uiteraard is de voorraad uitgebreid met padelballen. 

 


VRIEND VAN E'68

 

Wordt jij ook vriend?

 

BTV E'68 heeft een nieuwe sponsorcommissie bestaande uit Marc Lugten, Dennis Poldervaart, Pascal Lakerveld en Wouter Berkelaar.

D.m.v. de actie 'Vrienden van' wil de commissie zorgen voor meer sponsor inkomsten om de vereniging beter op de kaart te zetten, events te organiseren en voor meer sfeer in de kantine en op het terras te zorgen.

 Je wordt 'Vriend' door het toepasselijke bedrag van € 68,- te betalen.

Je naam wordt dan ingelijst in de kantine waardoor je eeuwige roem ontvangt.

 Wil je ook bijdragen aan gezelligheid en een leuke sfeer op de vereniging? Meld je dan aan penningmeester@btve68.nl of scan de QR code!